Shitet - Dyqan - Liqeni I Thate

Pershkrim i shkurter
Shitet - Dyqan - Liqeni I Thate

Ky dyqan ka një sipërfaqe prej 60 m2 dhe ndodhet në një ndërtesë të re me punime shumë cilësore. Një mundësi e përshtatshme për të zhvilluar biznesin tuaj, kjo pronë gëzon certifikatë pronësie.

ID:   14956   
Cmimi i kerkuar:   €114,000
Cmimi:   €114,000
Cmimi / m2:   €1,900 / m2
Tipi:Shitje
Hapesira:Dyqan
Siperfaqja:60 m2
Kati:1
Adresa:Rruga Peti, Albania
Detaje: Zone rezidenciale,
Utilitiete: Uje, Drita,
Publikuar:08 / 09 / 2017
Azhornuar:08 / 09 / 2017

Kontakti
Shperndaje

Problem? Reportoje
Cila eshte arsyeja qe po e raportoni kete prone?

Partnere

Kreativitet, Arkitekture, Urbanizem | Arch.al
Smart Solution Albania | Smarts.al
Prona te ngjashme deri ne