Qera - Faqe 155

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Garzoniere me qera ne Tirane tek Depot e Ujit

Kjo eshte prona e pare uaibo. Ajo eshte gjetur qellimisht ne rrethinat e Tiranes per te demonstruar se uaibo mundet te shkoje kudo. Prona eshte shume e pershtatshme per studente qe nuk duan te harxhojne shume para. Ajo eshte e rrethuar nga natyre dhe eshte larg smogut te Tiranes nga ku ju mund te shijoni nje klime goxha te mire gjithashtu te jeni prane puneve apo studimeve tuaja, shkollave, etj. Per sa i perket utiliteteve ato variojne ne varesi te konsumit dhe persa i perket ujit tarifa fikse eshte 500 leke/Muaj.

€ 126
60m2
  • Faqe 155 nga 155
Arkivi i pronave