Qera - Faqe 142

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Dyqan me qera me Tirane tek Qyteti Studenti

I pershtatshem per lokal per biznes shitje per fast food dhe per sherbime te tjera te cilat mund te konsumohen nga persona ne qytetin studenti.

€ 786
80m2
Dyqan me qera ne Tirane prane AnA Residences

Dyqan shume prane zones se banimit te studenteve. Ka shume pak dyqane te tjera ngjitur. Per biznese te vogla eshte shume i pershtatshem. Dyqani eshte pjese e nje shtepie te banuar nga ju ju mund te kerkoni edhe facilitete nga pronaret e shtepise.

€ 102
16m2
  • Faqe 142 nga 142
Arkivi i pronave