Ja sekreti per te shitur nje shtepi te shemtuar

Ja sekreti per te shitur nje shtepi te shemtuar

Le te supozojme se ju keni trasheguar nje shtepi te vjeter ne nje vendndodhje te larget dhe tani doni ate ta nxirrni ne treg. Mbase nuk e keni kohen, burimet apo energjine per t’a bere ate perfekte ne menyre qe te realizoni nje shitje te shpejte. Ose mbase keni patur qeramarres te cilet e kane demtuar goxha dhe ju nuk keni parate e nevojshme per te bere rinovimet e duhura.

shtepi-e-shemtuar-ne-shitje
Ne foto jane 4 shtepi te shemtuara dhe nje imazh i Betty

Mos u frikesoni. Vetem sepse shtepia kerkon pune kjo nuk do te thote se nuk mund ta shisni ate.

Shume bleres sot kerkojne per “marreveshje te mira” dhe deshirojne te kene edhe oferta te tilla. Ne kete rast, ju mund te vendosni broshura apo postera, sesi mund te ishte tualeti, kuzhina ngjyra e mureve neper dhoma dhe madje edhe te krijoni imazhe ne kompjuter sesi me keto rinovime shtepia mund te dukej.

Pervec kesaj, mund te siguroni oferta nga vleresues pasurish per bleres potenciale. Njerezit mund te mbivleresojne koston tek nje hyrje e re, ne krahasim me dushin, riparimin e mureve apo bojen e fresket. Vleresimet e prones do sjellin ne shtepi nje perspektive me te qarte te vleres se saj.

Punoni me agjentin tuaj imobiliar ne menyre qe shtepia juaj te jete sa me e prezantushme duke shpenzuar sa me pak. Beni nje apo dy dhoma pritese dhe vendosni postera ne te tjerat duke vendosur perspektiven qe mund te vije nga nje riparim i plote i shtepise.

Sigurisht qe asgje nuk do te terheqe njerezit me shume sesa nje cmim i lire dhe per kete ju duhet te ulni cmimin e shitjes ne menyre qe te keni avantazh krahasues me opsione te tjera ne kushte me te mira.

Ne fund nje “apartament i shemtuar” nuk tregon qe do t’ju mbetet stok. Me pak riparime, kerkime dhe cmime praktike ju mund t’a shnderroni “Betty-n e shemtuar” ne nje shtepi te shitur.

SHISNI SHTEPINE APO JEPENI ME QERA DUKE KLIKUAR KETU»

Comments are closed.