Te reja nga UAIBO.com

Te reja nga UAIBO.com

 

Sot lancojme per here te pare 3 produkte te reja:

 • uPromo – Eshte produkti kryesor qe UAIBO ofron. Me ane te ketij produkti ju mund te promovoni pronat tuaja me qera apo ne shitje dhe ato do te promovohen permes kanaleve tona te komunikimit.
  Ne kerkojme partnere, agjensi imobiliare apo kompani ndertimi qe kane fokus cilesine e sherbimit ndaj klientit dhe produkteve qe ato ofrojne.
 • uLink – Nga anglishtja link = lidhje, ben te mundur integrimin e websitit tuaj me rrjetin e UAIBO.com. Kjo do te thote qe ju pasi publikoni ne websitin tuaj me uLink pronat do te shfaqen njekohesisht ne:
  • websitin tuaj
  • UAIBO.com
  • kanelet tona te komunikimit
   Ky produkt i ofrohet vetem kompanive qe kane website qe promovojne pasuri te paluajtshme.
 • uPanel – Eshte nje panel manaxhimi informues i fokusuar ne:
  • perfrmance
  • agjente
  • prona
   Kjo e ben me te lehte menaxhimin e puneve tuaja ditore dhe te ardhurave te kompanise suaj.
   Ky produkt i ofrohet vetem kompanive qe kane nje numer te konsiderueshem asetesh.

Nuk eshte vone per te kontaktuar me UAIBO: info@uaibo.com , +355673345555

Comments are closed.