Browsed by
Etiketë: produkte te reja

Te reja nga UAIBO.com

Te reja nga UAIBO.com

  Sot lancojme per here te pare 3 produkte te reja: uPromo – Eshte produkti kryesor qe UAIBO ofron. Me ane te ketij produkti ju mund te promovoni pronat tuaja me qera apo ne shitje dhe ato do te promovohen permes kanaleve tona te komunikimit. Ne kerkojme partnere, agjensi imobiliare apo kompani ndertimi qe kane fokus cilesine e sherbimit ndaj klientit dhe produkteve qe ato ofrojne. uLink – Nga anglishtja link = lidhje, ben te mundur integrimin e websitit tuaj…

Read More Read More