Browsed by
Etiketë: agjenti me i mire imobiliar

Shites, lereni ne dore te agjenteve imobiliare

Shites, lereni ne dore te agjenteve imobiliare

A duhet te qendroj apo duhet te iki ne kohen qe shtepia ime eshte duke u vizituar nga nje bleres potencial? Shumica e agjenteve imobiliare vene ne dukje me takt se kur bleres potencial vijne per te pare shtepine tuaj eshte me mire qe ju te largoheni nga vendi. Bleresit nuk duhet te shohin pronaret teksa fantazojne ne lidhje me shtepine e tyre. Kur kjo ndodh ata marrin nje shije te pakendshme dhe ndihen sikur jane te huaj ne shtepine…

Read More Read More