Google kap imazhe ne dritaret e “shtepise me fantazma” te braktisur nga pronaret te cilet e kane nxjerre ate ne shitje

Google kap imazhe ne dritaret e “shtepise me fantazma” te braktisur nga pronaret te cilet e kane nxjerre ate ne shitje

  • Shtepia eshte ndertuar ne vitin 1880 ne New York dhe eshte ne treg qe nga viti 2010.
  • Cmimi i saj teper i ulet eshte i tille per shkak se ne te mendohet se ka “banore fantazme”.
  • Ajo eshte e ndertuar nga nje ish-klerik dhe ka qene e braktisur per nje dekade e gjysme.
  • Pronaret e fundit e kane braktisur ate shume shpejt dhe ne menyre misterioze.

Kjo shtepi ndodhet ne lagjen Camden, New York dhe ka nje cmim prej vetem 105,000 $ … dhe ky cmim i ulet vjen si rezultat i disa mysafireve te padeshiruar ne shtepi.

shtepia e pushtuar nga fantazmat
Fotot e fantazmave te kesaj vile me 5 dhoma jane kapur nga kamerat e Google Street View ne dirtaret e katit te trete duke shenuar se kjo shtepi nuk eshte aq bosh sa duket.

Foto eshte bere nga Google Street View dhe mund te shihet qarte se ne dritaret e katit te trete ka duar te vendosura ne dritare.

Shikoni videon ketu:

Kjo shtepi e rralle eshte ne shitje qe nga viti 2010 dhe pronaret e fundit te saj e kane braktisur ate menjehere pasi e kane blere. Edhe pse e banuar tashme per nje dekade e gjysme, kjo prone e bukur e ka fituar nje vend ne Regjistrin Kombetar Amerikan te Vendeve Historike.

Shtepia eshte ndertuar nga nje ish-klerik i pasur amerikan, pronar biznesi por pas falimentit ai u detyrua ta vendose ate ne shitje me nje cmim prej 169,000 $.

Nderkohe qe disa perdorues te internetit jane te bindur se kjo shtepi eshte e pushtuar me te vertete nga fantazmat, te tjere jane shprehur se ato jane thjeshte piktura duarsh ne dritare.

A do ta blinit ju kete shtepi?

Comments are closed.