Browsed by
Month: Shkurt 2017

Si mund te informoheni para se te blini apo merrni me qera nje prone?

Si mund te informoheni para se te blini apo merrni me qera nje prone?

Nga sot ju do te keni mundesi te perdorni UAIBO.com ndryshe nga cdo website tjeter. Shpesh here eshte e veshtire dhe gati behet stresuese gjetja e nje shtepie per te blere, zgjedhja e ambjentit te duhur per te nisur nje aktivitet… Duke futur ne mes edhe marketingun qe na bombardon me reklama te panumerta per “alternativat e ndryshme te blerjes se shtepise ideale”, gjithcka veshtiresohet edhe me shume. Nderkohe nuk mungon edhe pjesa e gjetjes ne realitet dhe jo me…

Read More Read More