Browsed by
Month: Qershor 2016

Te reja nga UAIBO.com

Te reja nga UAIBO.com

  Sot lancojme per here te pare 3 produkte te reja: uPromo – Eshte produkti kryesor qe UAIBO ofron. Me ane te ketij produkti ju mund te promovoni pronat tuaja me qera apo ne shitje dhe ato do te promovohen permes kanaleve tona te komunikimit. Ne kerkojme partnere, agjensi imobiliare apo kompani ndertimi qe kane fokus cilesine e sherbimit ndaj klientit dhe produkteve qe ato ofrojne. uLink – Nga anglishtja link = lidhje, ben te mundur integrimin e websitit tuaj…

Read More Read More

Google kap imazhe ne dritaret e “shtepise me fantazma” te braktisur nga pronaret te cilet e kane nxjerre ate ne shitje

Google kap imazhe ne dritaret e “shtepise me fantazma” te braktisur nga pronaret te cilet e kane nxjerre ate ne shitje

Shtepia eshte ndertuar ne vitin 1880 ne New York dhe eshte ne treg qe nga viti 2010. Cmimi i saj teper i ulet eshte i tille per shkak se ne te mendohet se ka “banore fantazme”. Ajo eshte e ndertuar nga nje ish-klerik dhe ka qene e braktisur per nje dekade e gjysme. Pronaret e fundit e kane braktisur ate shume shpejt dhe ne menyre misterioze. Kjo shtepi ndodhet ne lagjen Camden, New York dhe ka nje cmim prej vetem 105,000 $ ……

Read More Read More