Arkivi i pronave » 2018-03-25/2018-03-25

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Zyre ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET AMBJENT PER ZYRA ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE. Kompleks i ndertuar sipas parametrave bashkekohore me vetrate anesore xhami dhe pamje nga rruga kryesore i pajisur me ashensor te individualizuar.. Ambjenti ndodhet ne Tirane te Mbikalimi i Kamzes, Casa Italia Objekti Mehillaj sh.p.k, AZA Electronics 10 m nga mbikalimi, Shkalla 2, kati 6. Ambjenti mund te perdoret per zyra, klinike mjekesore, klinike dentare,studio ligjore etj. Ambjenti shitet si nje i tere ose i ndare sipas siperfaqeve te permendura me siper. CMIMI 480 EURO/M²

€ 44,160
92m2
Apartament 2+1 ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 2+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 92m², Shkalla 2, kati 5,apartamenti nr.31 Apartamenti ndodhet ne Tirane te Objekti Mehillaj sh.p.k, AZA Electronics. Kompleks i ndertuar sipas parametrave bashkekohor. Apartamenti shitet me cmim mjaft te favorshem duke iu referuar dhe zones ne te cilen ndodhet. CMIMI 480 EURO/M²

€ 44,160
92m2
Lokal ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET LOKAL FASTFOOD ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Me siperfaqe totale 122.6m², i ndare ne dy ambjente nga 64.3 m2. Dyqanet ndodhen ne breg te detit,Kati perdhe, dhe se bashku me dyqanet mund te perdoren per te vendosur shezllone dhe zona e plazhit. Ambjenti i pershtatshem per lokal, fast food, piceri, restorant. Dyqanet ndodhet ne Lagjen Nr. 13 Plazh Durres, Shkembi i kavajes 300m afer Bar Restorant Tirana. Dyqani shitet me cmim mjaft te favorshem . CMIMI 1800 EURO/M²

€ 219,600
122m2
Apartament 1+1 ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 1+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 75m², Adresa Adresa e sakte Shkembi i Kavajes te kompleksit xixa, Siper market Erdi, Rruga Liria Nd. 59 Hyrja 2 Apartamenti Nr. 19. Pallati ndodhet ne rrjeshtin e dyte te ndertesave vetem 10 m larg nga bregu . Kati 5 Teknik ose kati i katert i banimit Apartamenti ndodhet ne Durres, Lagja Nr.13 Plazh ,Hyrja 1 Apartamenti 23 te Shkembi i Kavajes siper Kompleksit Xixa. Apartament i ndertuar sipas parametrave bashkekohore. Apartamenti shitet me cmim mjaft te favorshem. CMIMI 420 EURO/M²

€ 31,500
75m2
SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 1+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 1+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 66 m², Kati 2 Teknik ose kati i pare i banimit Adresa e sakte: Apartamenti ndodhet ne Durres, Lagja Nr.13 Plazh, Rruga Liria Nd. 59 Hyrja 2 Apartamenti Nr. 1, siper Market Erdit. Pallati i ndertuar ne breg te detit . Apartament i ndertuar sipas parametrave bashkekohore. Apartamenti shitet me cmim mjaft te favorshem. CMIMI 420 EURO/M²

€ 27,720
66m2
SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 64.3 m2 ME CERTIFICATE PRONESIE

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 64.3 m2 ME CERTIFICATE PRONESIE Me siperfaqe totale 64.3m², Shkalla 1, kati i shtate i banimit Apartamenti ndodhet ne Shkozet,Pallati Raiffeisen Bank, ne afersi te mbikalimit te Shkozetit. Pallat i ndertuar sipas parametrave bashkekohore. Apartamenti shitet me cmimmjaft te favorshem. CMIMI 420 EURO/M²

€ 26,880
64m2
SUPER OKAZION SHITET DYQAN NE FIER

SUPER OKAZION SHITET DYQAN ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 114m², kati perdhe. Dyqani ndodhet ne rrugen Apollonia, Fier ne afersi te Gjimnazit Janaq Kilica. Ambjent i pershtatshem per tu perdorur si lokal, lloto sporti, Zyre, Furre buke etj.. Dyqani shitet me cmim mjaft te favorshem. CMIMI 750 EURO/M²

€ 85,500
114m2
SUPER OKAZION SHITET DYQAN NE ORIKUM , VLORE

SUPER OKAZION SHITET DYQAN ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 118m², kati 1. Dyqani ndodhet ne Orikum, Vlore, ne hyrje, pallati i pare sapo kalon uren. Dyqani eshte ne kushte mjaft te mira dhe me vetrate anesore xhami. CMIMI 700 EURO/M²

€ 82,600
118m2
SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 1+1 NE QENDER TE QYTETIT TE VLORES

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 1+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 70.4 m², Kati 8 Apartamenti ndodhet ne Vlore, ne afersi te Saint Tropezit. Kompleks i ndertuar sipas parametrave bashkekohor. Apartamenti shitet me cmim mjaft te favorshem duke iu referuar dhe zones ne te cilen ndodhet. CMIMI 500 EURO/M²

€ 35,000
70m2
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave