Arkivi i pronave » 2018-01-01/2018-01-31

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Toke ne Shitje
€ 200,000
4000m2
Sunrise Resort - Enjoy your vacations in Albania

Sunrise Resort is a large and pleasant resort which is situated on the shores of the Jon Sea. It offers one of the most beautiful sights and the best conditions for unforgettable holidays. The resort is surrounded by calm, greenery and the sound of sea waves. The hotel has 21 rooms with comfortable and contemporary conditions. The restaurant consists of a traditional and Mediterranean menu. The resort offers an environment for the entertainment of children. The objective is that the service that hotel offers to be an unforgettable experience for the customers.

€ 40
35m2
Apartament 2+1 ne Shitje

Apartamenti ka 60 metra katrore siperfaqe te brendshme dhe 30 metra katrore siperfaqe te jashtme verande.

€ 80,000
90m2
Ambjent biznesi me qera

Leshohet me qera per zyra,restorant,klinike,palester,etj.Ndodhet shume prane gjykatave te rrethit Korce.

€ 450
180m2
SUPER OKAZION SHITEN APARTAMENTE NE SARANDE

SHITEN APARTAMENTET E MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Kanali i Cukes. 1-GARSONIERE Me siperfaqe totale 45m², Kati perdhe 2- APARTAMENT 1+1 ;Me siperfaqe totale 58m², Kati perdhe 3- GARSONIERE Me siperfaqe totale 40m², Kati perdhe 4- PESE APARTAMENTE 1+1 Me siperfaqe totale 55m² secili, Kati perdhe 5- APARTAMENT 1+1 ;Me siperfaqe totale 52.4m², Kati perdhe 6- DY GARSONIERE Me siperfaqe totale 40m² secila, Kati perdhe 7- APARTAMENT 1+1 ;Me siperfaqe totale 54m², Kati perdhe CMIMI m2 420 Euro Cmimi i diskutueshem Personat e interesuar per blerjen e me shume se nje apartamenti do te perfitojne nje ulje shume te madhe te cmimit.

€ 24,360
58m2
Apartament 2+1 ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 2+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 92m², Shkalla 2, kati 6 apartamenti 39. Apartamenti ndodhet ne Tirane tek Casa Italia , Objekti Mehillaj sh.p.k, AZA Electronics. Kompleks i ndertuar sipas parametrave bashkekohor. Apartamenti shitet me cmim mjaft te favorshem duke iu referuar dhe zones ne te cilen ndodhet. CMIMI ____ EURO/M²

€ 44,160
92m2
SUPER OKAZION SHITET NDERTESE + TRUALL NE QENDER TE QYTETIT TE VLORES

SHITET NDERTESE PLUS TRUALL ME CERTIFICATE PRONESIE Me siperfaqe totale 217m², kati perdhe. Objekti ndodhet ne qender te qytetit te Vlores. Objekti shitet me cmim mjaft te favorshem. CMIMI 3000 EURO/M²

€ 651,000
217m2
SUPER OKAZION DYQANE NE SARANDE

SHITEN DYQANET E MEPOSHTME ME CERTIFIKATATE RREGULLTA PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Kanali i Cukes. 1- DY DYQANE Me siperfaqe totale 50 m² secili , Kati perdhe 2- DY DYQANE Me siperfaqe totale 45m² secili , Kati perdhe Per personat e interesuar per me shume se nje prone cmimi eshte i diskutueshem.

€ 25,000
50m2
SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 2+1 NE DURRES

SHITET APARTAMENT 2+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 78.1m², Kati 6 Teknik ose kati I peste i banimit. Apartamenti ndodhet ne Durres , Lagjia 13 Plazh, prane karburant Gega. Pallati ndertuar me parametra bashkekohore. Apartamenti shitet me cmim mjaft te favorshem duke iu referuar dhe zones ne te cilen ndodhet. CMIMI 450 EURO/M²

€ 35,100
78m2
Vile ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET VILE DYKATESHE ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Me siperfaqe totale 114.9m², Vila ndodhet ne Lagjen 8, Pallati Spitali, Durres. Vile e ndertuar sipas parametrave bashkekohore. Shitet me cmim mjaft te favorshem . CMIMI 190.000 EUR

€ 190,000
115m2
Lokal ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET LOKAL XIXA ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Me siperfaqe totale 144m², Kati perdhe. Dyqani ndodhet ne Hekurudha afer Karburant Gega, Plazh Durres. Dyqani ndodhet me dalje ne rruge kryesore. Dyqani shitet me cmim mjaft te favorshem . CMIMI 700 EURO/M²

€ 100,800
144m2
Dyqan ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET MAGAZINE (SHTATE DYQANE) ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Me siperfaqe totale 517m², Kati perdhe. Dyqani ndodhet ne rruge kryesore ne Shkozet, Durres. Dyqani shitet me cmim mjaft te favorshem. CMIMI 600 EURO/M²

€ 310,200
517m2
Apartament 1+1 ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 1+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 86.5m², Shkalla 2, Kati 6, apartamenti 36. Apartamenti ndodhet ne Tirane tek Objekti Mehillaj sh.p.k, AZA Electronics. Kompleks i ndertuar sipas parametrave bashkekohor. Apartamenti shitet me cmim mjaft te favorshem duke iu referuar dhe zones ne te cilen ndodhet. CMIMI 480 EURO/M²

€ 41,280
86m2
Apartament 2+1 ne Shitje

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 2+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 92m², Shkalla 2, kati 5,apartamenti nr.31 Apartamenti ndodhet ne Tirane te Objekti Mehillaj sh.p.k, AZA Electronics. Kompleks i ndertuar sipas parametrave bashkekohor. Apartamenti shitet me cmim mjaft te favorshem duke iu referuar dhe zones ne te cilen ndodhet. CMIMI 480 EURO/M²

€ 44,160
92m2
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave