Arkivi i pronave » 2017-05-09/2017-05-09

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Jepet me qera Lokal ne Qytetin Studenti ne Tirane

Lokali eshte unik dhe i ndare ne dy kate. Ndricimi eshte fantastik dhe terheqes per klientin.

€ 393
100m2
Jepet me Qera lokal bar restorant prane Gjykates se Shkalles se Pare Tirane

Jepet me Qera bar-restaurant, ngjitur me gjykaten e shkalles se pare tirane.Ne gjendje pune!

€ 418
85m2
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave