Arkivi i pronave » 2017-04-22/2017-04-22

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Garzoniere me qera ne Tirane tek Qyteti Studenti

Nje ambjent i cili ndodhet ne nje vile private. Eshte i pershtatshem per te jetuar me qera per studente. Maksimalisht 3 persona mund te qendrojne ne kete ambjent. Ne ambjent ka edhe sobe me gaz shume fleksibel per te gatuar. Ambjenti eshte i paster dhe familjar, ka nje oborr te vogel ku ju mund te lini bicikleten.

E zene
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave