Arkivi i pronave » 2017-04-11/2017-04-11

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Toke bashke me ndertese te vjeter ne shitje ne Berat prane Hotel Grand White City

Shitet nje prone e pershtatshme per cdo lloje aktiviteti ekonomik. Siperfaqja e pergjithshme 10.000 m/katror ku perfshihen 3 godina me sip 1122 m/katror secila. Prona ka lidhje me rrugen publike. Mund te ndahet pa penguar komunikimin me rrugen publike. Furnizimi me energji elektrike behet me kabine elektrike te personalizuar brenda teritorit te prones. Ndodhet ne zonen industriale te qytetit te Beratit. Shitja behet per arsye mosperdorimi. Cmimi eshte i negociueshem.

€ 270,000
10000m2
Vile ne shitje ne Golem prane Rio Palace

Vila eshte e pajisur hipoteke. Eshte pjese e nje kompleksi vilash pushimi , me distance rreth 200 metra nga vija bregdetare. Ka personel qe kudeset per rendin, sigurine e prones dhe per higjenizimin e hapsires se bllokut te vilave.

€ 105,000
70m2
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave