Arkivi i pronave » 2017-02-02/2017-02-02

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Dyqan me qera me Tirane tek Qyteti Studenti

I pershtatshem per lokal per biznes shitje per fast food dhe per sherbime te tjera te cilat mund te konsumohen nga persona ne qytetin studenti.

€ 786
80m2
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave