Arkivi i pronave » 2017-01-19/2017-01-19

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Apartament 1+1 me qera ne Tirane midis tregut Industrial dhe Fakultetit te Mjekesise

Midis tregut Industrial dhe Fakultetit te Mjekesise, e mobiluar, kati 3. Nqs paguhen disa muaj CASH cmimi ulet ne 18,000 Leke / Muaj.

E zene
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave