Arkivi i pronave » 2017-01-14/2017-01-14

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Garzoniere me qera ne Tirane tek Oxhaku

Ndodhet ne zone te qete, shume e pershtatshme per studente. Vetem 3 minuta larg nga rruga Pjeter Budi. Dritat dhe uji nuk perfshihen ne kete cmim (sa te harxhoni).

E zene
Garzoniere me qera ne Tirane perballe me Kaldajen ne QS

Perballe me kaldajen e Qytetit Studenti, menjehere pas godines 26-27, e pershtatshme per 2 persona. Kushte te mira te pranueshme.

E zene
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave