Arkivi i pronave » 2016-12-28/2016-12-28

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Garzoniere me qera ne Tirane tek Ali Visha

Tek rruga Ali Visha, e pershtatshme per 3 persona, me aneks dhe kondrabufe.

E zene
Apartament 1+1 me qera ne Tirane ne rrugen Jordan Misja

Ne rrugen Jordan Misja, preferohen familjare.

E zene
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave