Arkivi i pronave » 2016-12-05/2016-12-05

Kerkoj per:
     
Zgjidhni tipin e prones qe po kerkoni:

Buxheti: (€)
 – 

Siperfaqja:
 – 

Garzoniere me qera ne Tirane tek Shk. E Bashkuar

Tek Shkolla e Bashkuar, kati 1.

E zene
Apartament 1+1 me qera ne Tirane prane Kompleksit Halili

Tek komleksi i banimit Halili, e kompletuar dhe me te gjitha kushtet. Kati 6, cmimi i padiskutueshem.

E zene
  • Faqe 1 nga 1
Arkivi i pronave